Uitnodiging marktconsultatie aanbesteding Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) 2023

De huidige overeenkomsten voor de ondersteuningsarrangementen Wmo (individuele begeleiding, dagbesteding en huishoudelijke ondersteuning) van de gemeente Almere lopen af op 31 december 2022. De afgelopen periode zijn nieuwe inkoopafspraken voorbereid voor de periode vanaf 2023. De gemeente Almere nodigt zorgaanbieders graag uit om mee te denken over de verdere invulling via een marktconsultatie.

1e van 3 consultaties

De eerste consultatie is bedoeld om te informeren over wat er tot nu toe is ontwikkeld en daarover van gedachten te wisselen. Wij nemen de opmerkingen en aandachtspunten mee in de verdere uitwerking. Daarna volgen nog een tweede en een derde verdiepende consultatie in december 2021 en begin 2022.

Het doel van de 3 consultatierondes is om ons in gezamenlijkheid succesvol voor te bereiden op de aanbesteding en contractering voor 2023. De gemeente Almere nodigt je graag uit voor de 1e consultatieronde op donderdag 11 november van 13.30 tot 15.30 uur. Het gaat om een online bijeenkomst via Teams.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de marktconsultatie? Dat kan met maximaal 2 personen.Je kunt je vooraf aanmelden via TenderNed en aangeven of je fysiek of online aanwezig bent.

Voor wie: zorgaanbieders Wmo
Datum: donderdag 11 november 2021
Tijd: 13.30-15.30 uur
Locatie: online via Teams (na aanmelding)
Aanmelden: via TenderNed (max. 2 personen per organisatie)