Consultatiebijeenkomst jeugdhulp zonder verblijf op 23 januari

6 december 2017
Jeugdige

De gemeente Almere heeft het voornemen om in februari 2018 een inkoopprocedure te starten voor jeugdhulp zonder verblijf voor 2019 en verder (zie ook TenderNed). In dit kader organiseren wij op 23 januari 2018 van 10.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) een consultatiebijeenkomst. De locatie is de nieuwe bibliotheek aan het Stadhuisplein 101 in Almere.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor jeugdhulpaanbieders die mogelijk ge├»nteresseerd zijn om deel te nemen aan de inkoopprocedure. We presenteren: 

  • de voorgenomen productindeling;
  • de bijbehorende tarieven.

Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen. Aansluitend is er een lunch, waarbij u in gesprek kunt gaan met collega-aanbieders. 

De consultatie heeft een vrijblijvend karakter (aanwezigheid leidt niet tot verplichtingen) en er kunnen geen rechten aan worden ontleend (er is geen voor- of nadeel in een toekomstige inkoopprocedure). Van de bijeenkomst wordt een (geanonimiseerd) verslag gemaakt dat de gemeente publiceert op TenderNed.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via Tamara van Zwieten-Bakker. Let op: Op 10 januari organiseert de gemeente Almere ook een bijeenkomst over jeugdhulp zonder verblijf. Mogelijk is deze interessant voor u.