Conferentie 'Diversiteit: uw winst'

Op 24 november 2016 (13.00 tot 18.00 uur bij Places to Work aan de Wisselweg 33) vindt de conferentie 'Diversiteit: uw winst!' plaats. Vanuit diverse invalshoeken worden nut en noodzaak belicht van diversiteit op de werkvloer. De conferentie is bedoeld  voor directeuren, managers en HR-adviseurs van het MKB, bedrijven en organisaties in Flevoland. 

Op dit moment hebben bepaalde groepen in Nederland (en ook in Almere) een lage arbeidsparticipatie en/of moeite om een baan te vinden. Het gaat bijvoorbeeld om 45-plussers en mensen met een arbeidsbeperking. Terwijl er onder deze groepen juist veel talent aanwezig is.

Praktijkvoorbeelden en onderzoeken wijzen uit dat een divers personeelsbestand een positieve bijdrage kan leveren aan de effectiviteit en slagvaardigheid van bedrijven en organisaties. Door als werkgever kansen te bieden en oog te hebben aan diversiteit, kunt u uzelf én de stad een goede dienst bewijzen. 

Tijdens de conferentie wordt u bijgepraat over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en welke kansen die u bieden. Er zijn verschillende werkgevers aanwezig die hun ervaringen op het gebied van diversiteit met u delen. Daarnaast kunt u deelnemen aan workshops. Hier leert u bijvoorbeeld meer over hoe u als werkgever (economische) meerwaarde kunt halen uit diversiteit.

Deelnemen aan de conferentie? Kijk voor meer informatie en direct inschrijven op: www.avanti-almere.nl

Deze conferentie wordt georganiseerd door Avanti in samenwerking met Hogeschool Windesheim, Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), provincie Flevoland, gemeente Almere en het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen.